YAHU SEN BIZIM ALPLE GECMISIMIZI BILIYOMUSUN ONUNDA BANA VARDI KONU DERIN TAKTIN MI TAKIYOSUN BANA UZATMA BILMEDIGIN KONULARDA YORUM YAPMA
ya ne geçmişinmi olrusa olsun umrumda mı.. adam konu acıp yazmı kanıtları gostermiş.. sen adama 3 gune atacam deyip atmamıssın 4 -5 ay olmus vermemişsin sonrada kon uactın vermicem demişsin..
burda inan zerre umrumda deilsin hani.. sana soylenmeyen bir lafta bana satastın az once..kimse seni kastetmedi.. benim mesaj kutumda abi bisi sorucam yazıp dilenen biri var onu kastettik neden atlıyorsun neden herseyi üstüne alıyorsun.. böyl yaparsan her kirli olayını yuzune vururuz.. seninle ilgili mesaj attı 2 kişi bana... cok umrumda olsan konuyu hortlatır darlarım seni banlanacak ceza alacak hareketin var.. yani işni özü sana denmeyen bir şey için bana saldırma...
şurda gir bak ben kadar etkinlik yaptınmı? yada ypaan kaç adam var.. ? cok ciddiyim.. 10 lria etkinlikten kazanıp gun icinde c diğer etkinliğpe katıldım diye bana laf ediyorsun.. ? sen kimsin etkinlik sahibi herkes katılır dedimi.. ben ordan kazandıgımı dagıtmadımmı ? utanman yokmu.. bulasacagın kişi ben değilim bu forumda resil olursun karalarsan boş.. adam olacaksın.. şurda bir yanlışımolsun ben forumdan giderim..
mod seçiminde bir sürü mesaj attı insnalar abi aday ol diye.. tek laım vardı yapamam ben..
surda cag kebap olmalı dedim.. yanılmadım..
özil olursa forumu bırakırım dedim.. kişisel tercihim adma olsa bırakırdım..
tekrar ediyorum adam olacaksın..
adam olmazsan böyle borc isteyip dilenip vermedigin konularla resil edilirsin..
nokta