Çok beklersin verdikleri para neye yetcek hele bide kiradaysan hele bide cocugun varsa sen dusun neye yetcek bu zor gunlerde devletın bıze yardım etcegı yerde bıze bakcağı yerde biz devlete yardım edıyorum sms paraları depremde toplanan paralar nerde hani nerde? Bakan 650 milyar yardım yapıldı dedi nerde yapıldı 3un 1ı yapıldı emın olun o paranın 3te1ı bıle yapılmadı okdr ınsan yardım beklıyo o verdıklerıde sartılı surtlu sen devletsin zor gunlerımızde halkına sahıp cıkacaksın sartsız surtsuz yardım etmek zorundasın soruyorum sıze onlar bıze yardım etcegı yerıne bız devlete yardım edıyoruz guzel ulkemızı kımler yonetıyo ey gerıkafalılar sızlere soluyorum oy vermeyın artık vermeyın kendınızı dusunmuyosanız gelecegınızı coclugunuzu cocugunuzu dusunun bızım sırtımızdan neler yapıyolar yapmayın arkadaslar daha cok beklıceksınız ıssızlık maaslarını hersy onu yaptm hastane kurdum agac ektım toprak bıctım degıl ulken ac ıssız oncelık onlar surıyeye amerıkaya ıspanyaya ıtalyaya yardım erzak goturcegıne ılk once ulkenı duzelt ınsanlara yardım et sartsız surtsuz fakır zaten fakır bellıdır yemın ederımkı cok uzuluyorum Allah sonumuzu hayır etsın ulkemı cok sevıyorum bayragımı topragımı ama hakkımız yenıyo ya cok uzuluyorum cok ne paralar donuyo ne paralar oysakı o paralar senın benım paralarımız colugumuzn cocuklarmınz rızkı