Öncelikle selamın aleyküm mübarek gün cümlemizin cuması hayırlı bol bereketli güzel olsun. Aleyküm selamlarınızı yorum yerine bir begeniyle taçlandıra bilirsiniz yada hiç bir şeyde yapmaya bilirsiniz aleyküm selam diyenden Allah razı olsun

10 tane konu açıldı hepsi çöp oluyor. Eşşege anlatır gibi herkez tane tane muhabbet etmeyin dedikçe ısrarla muhabbet oluyor. YORUM YAZMA ! Yapılması gerekeni tane tane anlatıyorum
1 /
www.m bonuskazani10.com
10 freespin - Çevrim yok yatırım yok. Bitti
Varsa gördügünüz bonus sadece tek 1 yorum ile yatırım ve çevrim şartı neyse tek seferde yaz bitir.
Yazılan yorum a bende yok bana eklememiş cart curt cevap yazma

yazma ki konu dagılmasın. Sende yoksa yoktur.
Hangi üye olursa olsun yine saçma sapan muhabbetlerle konuyu sayfa sayfa dolduran kişilere disslike verin begeni sayısını düşürün

Yönetimden de ricamdır sadece bu konuya özel bonus dışında gereksiz yorum yapan kim olursa olsun 15 ve üstü disslike alan üye 3 gün Banlansın yıl başını bonuskazanı bonuslarından mahrum kalarak geçirsin
artık ben sayfalarca boş muhabbet okumaktan sıkıldım girdigimde sadece bonus olan bir konu görmek istiyorum sizde aynı fikirdeyseniz hic bir şekilde bonus dışında hiç bir yorum yapmayın
@Lego @sergaze