Bak canım kardeşim bu yazıyı dikkatlice detaylı detaylı oku
@Trendbet Destek yazdıgına cevap vere vere anlatıyorum sana bunu daha da bişey demiycem eger olaki ben yanlış bilgilendiriyor ve yanlış biliyorsamda Vallahide billahide burda herkesin önünde senden özür diliyorum bana hakkını helal et.
Her gün gece 00:00'dan sonra yayınlanacak olan Anasayfa Slider'ımızda kullanıcı adını gören üyemiz, canlı desteğe bağlanarak ödülünü alabilir !
( SEZER342 ) silder da paylaşıldı ben üye ismimi gördüm canlı destege baglandım destek kontrol sagladı evet ismim var 10 tl mi ekledi yoluma gittim.
İkincisi
Bir üyemizin ödül almaması yani kendi kullanıcı adını görememesi, ödülün ertesi güne 10TL artarak devretmesini sağlayacak.
BUDA BEN ILK GUNDEN 7 GUNE KADAR SILDER DA ISMIMI GÖRMEDIM VERSIYONU.
( AHMET MEHMET AYSE FATMA ) burada bulunan isimler arasında benim ismim yok ertesi gün e geçildi 10+10= ikinci gün 20 )
( A-B-C-Ç-D ) burda ben yine yokum elimde 20 tl vardı ertesi güne geçti benim 20 oldu 30
Ben burada tam 7 gün sonra ismimi gördüm yani 7 inci gün paylaşıldı ismim 7 gúne kadar benim 70 tl param oldu canlı destege baglandım ve 7 günlük biriken 70 tl mi talep ettim canlı destek kontrol sagladı evet 7 gün sonra ismim yayınlanmış bana 70 tl verdi
Ödül artışında herhangi bir sınır yoktur.
Örnek olarak ;
60 gün ödül alınmazsa ödül 650TL değerinde FreeBET olacaktır.!