ASLINDA TRENDBET DESTEK BU KONU DA YARDIMCI OLMALARI GEREKIYOR.. 50 DEN 100 LIRA OLDU LIMITLER. PIYASADA 100 LIRAYA 50 TL FREEBET VEREN SITELER VAR.. BU MAÇ IÇIN 2.5 GOL USTU AMA 200 TL YATIRIM KOYSALAR DAHA IYIYDI.. AMA DIGER TURLU FARKLI SITEYE 100 ATIP FREEBET BONUSU AYNI MACIN 3.5 GOL USTUNE OYNANDIGI ZAMAN 4 ORAN DAN FAZ VERIYOR.. 4.00 ORAN DIYELIM..
50 × 4 = 200 tl ( freebet düşecekler 50 tl = 150 kazanc )
Yatirimin ayni şekilde 20 tl sini yine de ayni maca kabul ediyor.. 20 × 4 = 80
Yani kazanç kasadaki 80 den başka 230 olacak... trendbet te ozel orana oynamaktan daha kazançli.. şimdi Trendbete ayri tesekkurlerimi sunuyorum.. diger maclarda sizden oynamak mantikli gelir..bu maç için sadece benim yaptigim yorum..
Gelelim benim biraz memnun olmadigim noktaya... 50 den 100 e çekildi.. en azindan carkifelek kodu verseniz ne mutlu bize.. ama vermiyorlar.. en azindan şansimiz donsun diye carkifelek çeviririz belki ordan 1.000 liralik ödül çikacak.. diyorsunuzki tek yatirim için tek bonus kullanabilirsiniz.. tamam eyv.. ama çarki çevirmek bonus değil bence.. olur ki 100 de 50 vs (felekteki yuksek odul) çikti diyelim.. millet kendi seçsin.. ya o çark bonusunu kullansin ya da ozel oran promosyonuna katilimina devam etsin...

saygilar trendbet.. yalniş anlamayin...