Belli ki Volkandan bulaşmis karsisindakini tanimadan atip tutmak adam bana dedi ki sen belki sadece iddaa oynayan adamsin benim hayatim futbolla gecti falan dedi bilip bilmeden bende dedim ki benim hayatim sadece futbolla degil sporla gecti Beden Eigitimi mezunuyum dedim arti Gökhan Gönül benim takim arkadasimdi Bursa Amatorde oynarken diye cevap verince kayboldu ortadan

buda ona benzemis
Kanka burdan konuşmak boş sevmem ama 2üni 1 yabancı ülkede yüksek bitirdim.. mesleğim bambaşka b branşta.. hiç açıklamam burdan bir arkadaş iyi biliyor gördü videolarımı ..
şimdi ne sallıyon burdasın paso dicek olur.. askerlik bitti bayram aile derken memleketteyim yıllar sonra.. hatunla ayrıldım askerde darlandım böyle bi dönemde bura biraz can simidi oldu rahatlattı farklı şeyler..
zaten vize işlemlerim bitiyo onu bekliyom işe dönünce ne vaktim nede Tutkum olmicak buraya..
bu arada Romanya genel kurmay başkanından adıma olan taktiri buldum atayım isteyen merak eden varsa gururlanalım beraber..
o görevde tek müslüman ülke bizdik.. önümüz İngiliz arkamız Amerika idi.. bilerek öyle ayarlamışlardı ..
Nese sevgiler konu kapandı sohbet edin takılın kimin ne olduğu belli .. hadi selametle