Albay ? Kardeşim küçültme kendini ben savunma bakanı bakan yardımcısı en düştü rütbelide gördüğüm tuğgeneral.. kardeş Esenboğa İrtibat subaylığı Astteğmen başladık teğmen bitirdik ..
Hala paşaların numarası var beni arar sorarlar..
Birader ne boş adamsın..

gece 5 te kalkardım özel k. Den arardı emir Astsubayı paşa geliyor hurra koş ofise giyin hariciyi çık Paşa’yla tokalaş ..
Albay dedin..

oğlum neyin disiplindesin şöför parçası en yüksek rütbe ne Benin’i öğretim cb yi alıyoruz yolluyoruz her gün..
Tmm sensin..
Önce bi İngiltere’de Yüksek bitir sonra seviyeme gel önümü iliklerim.. konu bumu ? Neden buraya cekiyorsun?!
Karakterin sağlam olsa özür diker hata etmişim bilmiyordum der erdemli olur yoluna gidersin..
şöförluk yaptın Paşa’ya ee! Kore’ye gittim senin ülkeni temsil etmek için Romanya’ya Rusya’ya.. şöför olarak deil.. hareket isth subsyı olarak foto atayım gel önünü kim ilikliyor görelim..
Alman Genelkurmay başkanından Romanya’dan ve Tsk dan 3 adet taktirim var.. bak bölüm komutanından değil kardeşim.. sende onlardan vardır ama bizim şöför çocuklara bizzat verdirttik 1 haftada erken teskere.. hadi rastgele