Nese
Kıssadan hisse dün ne dediysem bugünde onu diyorum..
şerefsizler ve yardakçıları her daim vardır..
ben askerde tanıştım burayla 31 yasında askere gittim.. öyle bildiğiniz askerlik değildi 6 yurtdışı görevi 3 NATO tatbikatı.. Esenboğa Vipte devlet Erkan’ı yabancı başkanlar askeri üst başkanları bunları ben karşılayıp sivil bir şekilde ülkeme hoşgeldiniz diyen muhattap olan tercümanlık planlama koordinasyon yapan askerden önce eline silah almamış askerde belinde koltuk altında tabanca taşıyan kişiydim..
konu buraya şöyle gelicek iddiayı bırakalı 5-6 yıl oluyordu.. Askerde tanıştım forumla.. bu arada tüm polisler mit jandarma hepimiz kaçaktan oynuyorduk bildiğin ofislerimizde

)
orda mitten ve emniyetten abiler sureklı oynayınca tekrar başladık laptop önde masada sigara takım elbiseli asker rahat olunca bulaştık yine..ve nette takılırken bir site şikayetiyle ilgili burayı buldum.. üye oldum... Allah var güzel kuponlar fikirler etkinlikler gördüm yaptım kazandım kaybettim eğlendik.. doğru bildiğimden çekinmem yanlışsamda bilmiyordum haklısın demeyi ihmal etmedim hayatımda.. 4 dil biliyorum mesleğim gereği yılda 30-40 ülke geziyorum..
normalde bugün bu konudaki gibi sert ve aşağılayıcı basit konuşmazdım ama zoruma gitti arkamdan yalan konuşulması..
Öncelikle başını şişirdiğim konunun dışındaki arkadaşlardan özür diliyorum gerçekler ortaya çıktı şerefsizlerde..
İnsan hata yapar.. beşerdir şaşar..
özür dilemesini bilmeli kör olmamalı insan..
Hakkıma giren gunahımı alan üstüme bi kaç gündür yüklenen herkese hakkı. Helal olsun olsun.. ama bu basit karaktersiz küfürbaz ve yanındaki yardakçısı onun gibi olan sahteksr yalancı dilenci kim varsa senin yakanda olucak ellerim iki cihandada..
Burda düzgün adamda tanıdık komik çocuklarda. Bir kişinin tel numarası yoktu bende ta düne kadar sadece burdan görüştüğüm bir arkadaş var onum dışında mesafe ve samimiyet eşit herkese..
modum.
“şikayetim bu noktada görüntüler özel attığı mesajlar sahte kuponlar kufurler hakaretler hersey konuda ortaya çıktı. Farklı farklı birsürü arkadaştan özel mesajla para isteyen sonrada vermediğimizde arkamızdan küfreden hakaret eden whatssagurubu kurup forumda kupon tutturan paylaşan herkesten dilenen bunu kurduğu gurupta anlatan.. ya yazarken düşünürken tiksindim.. “
lütfen bu karaktersizlerle ilgilenin..
20 yaşını aşmış tanımadığı insanlardan özel mesajla para isteyip o insanlar para vermeyince yalan iftira atan küfreden karaktersiz biri benim için işsiz boş ailesine çevresine zarar bir mikroptur.
Yanında olup savunan koruyanda aynı yoldadır..
Allah’ınızdan bulun..
Konu kilit lütfen modum..