merhaba kardeşim öncelıkle kendı sıstemımı sana anlatamak isterım bundan 3 yıl önce 2 ay kadar çalısıp kendıme 3 bın tllık kasa ayraladım . ve kendıme gunluk 500 tllık lımıt koydum ve hedefım haftalık 1500-2000 civarı kazanmaktı . o zaman kı haftalık anlasıyısım 6 gundu 1 gunde hiç ılgılenmıyecem kafa dınleyecem dıye kendı kendıme soz verdım . gunluk sadece tek maç oynuyordum 1.60-1.70 civarı oluyordu. ve gunluk karım 300-400 cıvarı .. tabı kaybettgım gunlerde oldu . ama şimdı sana sorsam bana 6 gun surecek bır kupon yap yaparsın ya tek mactan yada ıkı maçtan yapar bunu burdakı herkes basarır emıınım .tam olarak bende bunu yaptım tam 2 yıl boynunca haftalık kazancım 1200 - 2000 altına düşmedı . senden ıstegım bu işe gırme ama gireceksen eğer kendı presnsıplerın olsun ve onların dısına çıkma . ve bahıs yaparken maç hakkındakı ılk dusuncenı oyna gunde 1 saatten fazla vaktını ayırma . vakıt ayırcagın zaman dılımı genelde sabah 8-10 arası olsun kahvaltını yapmıs ol ve kahvenı içiyor ol

gunluk 500 tlden fazla basmadım azda basmadım . sağlam ve dık durup galıp olman umuduyla basarılar ( niye bıraktın dıye soranlar olabılır 2 yılımıın 12 ayının 3 haftası 6 gunde 6 da 0 yaptım ve bırakrım

) totalde kı karım 100 k civarı kaybım ise 2 yıl oncekı çalısıp kazandıgım alınterı para olan 3 bin tl )
daha cok konusmak ısterım ama yerı değil . bol şans umarım hayatta hersey hayal ettıgın gıbı olur