Dünden beri 10 kere yazdim anlamiyorsunuz sanırım. Bir işe kalmıştım ulan demediginizi bırakmadiniz. Belki 5 tane konu açtınız. Etkinlik sahibi 400 tl atti bana 370 lira papara geçirdim. Hastaneden geldim hemen atayim dedim 19 tane msj gelmiş. Haklisiniz sorun yok. Konuya girdim girmez olaydim. Adam kalkmiş hastanedesin madem sarjin yok yaninda ko tanidigindan gir foruma diyor bi nasil mantelitedir ya??
Tekrar atiyorum resimi etkinlik sahibinin dedigi ektetir. Rapunn82 Romant Mstfercyss Dogukangyb KirmiziSeytanlar33 Ultras Emel kare07 Murtaza Taha41 e gonderim yaptim belki daha vardir aklima gelmedi. Bir kardesin secim icin memleketine gitmesi lazımmış ona da fazlasiyla gönderdim. Yazilan mesajlarin hepsini biliyorum ki sorun bende ss almadim. Geldikten sonra yorum kaldiranlarda biliyor kendilerini. 13 kisiye gönderdim daha sonrasını göndermedim. Etkinlik sahibi gonderimi kes tamam böyle rezillik görmedim dedi. Buraya açıklama yapma mecburiyetinde degilim dun 10 defa aciklama yaptim. Chriswar abimin isteği üzerine yazdim. Zateen kötü laf edenleri yoksaydim görmüyorum bile. Konuyu kapatip beni de banlarsan sevinirim abicim
@Glasgowlu