ARKADAŞLAR BİR FİKRİM VAR;
Site gayet güzel ve bonus konusunda da bizim Türk sitelerine bibin basacak kadar bonkörler ayni zamanda ayrıca oldukça güvenilir bir site. Yani uygun ortam ve koşullar saglandiktan sonra yatırım yapmaya değer bir site. Ben bu siteye eylül ayında üye oldum ve Turkiyede ki ilk uyelerinden biriyim bu sitenin uzun zamandır kodları takip edememe rağmen toplam da 4 bonus aldım. Yabancı sitelerde sürekli bonus döngüsü oluyor belli dönemlerde matbet ve jojibet Türkiye ye bu sistemi getirmeye çalıştı ama gördüğüm kadarıyla eline yüzüne bulastirdi.
Sadede gelecek olursak İngilizcesi akıcı ve dil hakimiyeti iyi olan bir arkadaş bu form adminlerinden de olabilir yada formdaki üye arkadaşlardan da okabilir. Stakers sitesinin yönetimi ile tüm Türkiye de ki üyeler adına görüşme saglayabilirse canlı destekten talepte bulunarak.
ve Türkiye deki üyeler için karşılaşılan VPN sorununu yatırım ve cekim kanallarının artması gerektiği bonus düzenlemeleri vs. konuları detaylı görüşüp onlar için Türkiyenin bu konuda büyük bir pazar olduğunun ve Türk kullanıcı portfoyunun oldukça geniş olduğunun altı çizilerek Türkiye te özel planlamalar yapmaları gerektiği ve kullanıcılara belli ayrıcalık ve kolaylıklar sağlamaları gerektiği gibi hususlar bizden bir temsilci ile aktarılabilir diye düşünüyorum bu düşüncemi yorumlarsaniz sevinirim.
Dusunun vpn kullanımına izin verilse. Dusuk butceli olarak turkiyedeki gibi 50 tl Papara vb yatirim lar aktif olarak sunulup entegre edilse. çekim limiti 100 TL gibi rakama cekilse yatirim yapanlara özel bonus imkânları sunulsa eminim birçok kişi tercihini stakersten yana kullanır düşüncesindeyim. Biraz da Türk sitelerine on ayak olur diye düşünüyorum.