Site kazanç sağladıktan sonra 36 saat içinde ödeme yapacağını iletti fakat 18.saatte benı engelleyip siteyi kapatıp gittiler.
Ne gariptir ki bu anda sponsorluğu askıya aldı bonus..HOOD forumu.
Forum yöneticilerini ilgili konulara ekledim ilk başta ölü balık taklidi yapıp ses çıkartmadılar. Forumdan diğer kullanıcılarda tepki gösterince bu sefer konuyla ilgileneceklerini ilettiler. Bu sırada forumda Javedbetle ilgili yazdığım her konuyu yoruma kapatık bizlerin yorum yapmasını engellediler.
Yaklaşık 3 gün boyunca yöneticilere mesaj attım ve bana hiçbir şekilde yardımcı olmayıp ilgilenmediler. Tek yazdıkları bürodan cevap bekliyoruz.. Fakat büro zaten 3 gün önce kaçıp gitti. (Kaçan siteden yanıt bekliyorlar
Daha sonrasında bana özelden yardımcı olmadıkları için herhangi bir konun altına neden yardımcı olmadıklarını yazdım ve anında bana 3 günlük ban attılar. 3 günlük ban bu gece bitti ve gördüm ki üzerinde süresiz ban atmışlar.
Mailden ulaşmayı denedim cevap vermediler. Telegramdan yazdım cevap vermediler.
Yani bonus...HOOD forumu bu o.cocugu siteyle bir olup forumui,beni dolandırdı ve engellediler.
Buraya yazmamım sebebi parayı geri almak amaçlı vs değil, bu ve bunun gibi forumların ve sitelerin bizleri nasıl dolandırdığı sizlere anlatmak istememdir.
Bu forumdan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Benim 12 bin tl param gitti sorun değil önemli olan benden başka arkadaşlarımızın bu forum tarafından dolandırılmamasıdır.