Beyler geceki tartışmadan sonra,o konuyu buradan bir dost yazdı bana;göremediğim,yanlış baktığım bir nokta var ve bunu düzeltmem lazım.
Şöyle ki;ben bu konuya o zihniyette insanlar (başka yerde parayı dağıtıp;parası bitince buraya gelip,etkinlik bekleyenler) gelmesin dedim ama aramızda çoğu arkadaşımızda,dışarıda çoğu etkinliğe katılıyor (doğal olarak) ,yani dengeler aynı aslında.Bu konuda öyle kişilerin yasaklanması demek,sizinde dışarda etkinliğe girdiğinizde tepki görmenize yol açacak.Ben bu konudan başka hiç bir etkinlikte bulunmadığım için(dost veya bonuskazanı yönetim etkinliği hariç)bu durum benim için geçerli.Ben sadece buradaki insanlarla etkinlik için aracı olurum.Yalnız sizin dışarıdaki etkinliklerde önünüzü kesmemek için ve tepki görmemeniz için;dışarıdan gelenlerede SİZİN etkinliğiniz açık olacaktır.Tabiki sevmediğiniz olur almazsınız(her etkinlikte olduğu gibi)orası size kalmış.Özet olarak;bende,söylediğim geçerli.Yalnız sizin sıkıntı ve aksilik yaşamamanız için karar sizindir. Akşam bu sebepten dolayı tartıştığım
@LeoAlex ve
@canlımanyak dan da özürdilerim.Adamlar haklı,onlar dışarıda açınca buradan katılanlar oluyor sonuçta…Ben katılmadığım için yanlış düşünmüşüm.ALLAHa emanet olun,işiniz rast gelsin…