BetPapel | Chelsea - Tottenham Skor Tahmin 20 TL Nakit ! etkniliğinden kazanan 2 kişiden birisi bendim ve biraz önce hesabıma girip baktığımda yüklenmemiş olduğunu gördüm canlı destek ekibine bağlanıp sorduğumda 160 TL yatırımınız var diye eklenmedi kurallar böyle idi dendi Koray bey diye cevap verildi ben utandım harbiden 40 TL eksik diye verilmemesine ve bende eyvallah dedim çıktım burda bir iki laf etmedende olmazdı, benim gözümde bu saatten sonra 20 TL lik sitesiniz şimdi diyeceksin ki 20 TL için ne yaygara yaptın verelimde sus yada diyen çıkacaktır kesinlikle o işler öyle olmuyor bunu ayrıca belirteyim benim sadece dün oynadığım ve yatırdığım oyunların toplamı 1000-2000 arasıdır ve ekledimki şimdiden cevap olsun diye. Burda yazmamda ki amaça gelince müşteri memnuniyeti diye birşey vardır herşey para değildir bunu bilin öncelikle. Bu saatten sonra siteniz hakkında bir konusu açıldığında bir mevzu olduğunda 20 TL lik site olduğunuzu belirticem ayrıca çünkü benim gözümde öylesiniz. Sitenize son 1 kere yatırım yapıcam verdiğim parayı almak için sizde param kalırsa içime dert olur çünkü alırsamda verdiğim paradan fazla olan miktarı burda bir etkinlik yapıp dağıtıcam arkadaşlara Betpapel in parası diye ve sonrada hesabımı kapatıcam. Bu yazdıklarımıda iyi oku herşey para değildir.
Ekli dosyayı görüntüle 50412Ekli dosyayı görüntüle 50413