Kanka kötü günler geçirdiğimde kendi uyguladığım taktiği söyliyim sana min çekim 100 olan bi siteye 20 30 neyse atıyorum hep 1,30 1,40 gibi oranlara oynuyorum mesela 1 gole giriyorum canlıdan ama öyle körü körüne değil bakıyorum canlıya maç 1-0 mesela evin kazanır oranı 1,50 1,60 falan dk da 50 civarı mesela bu maçta %95 gol çıkar demektir 1 gol alıyorum buna mesela sonra yanına yine buna uygun bi maç daha ekliyorum ya da iy 1 gol olmuş maçta dk da 30 40 falan mesela ufak bi analiz sonra 3,5 alt yazıyorum ona da Toplam 2 civarı yaptı mı oran basıyorum kasanın yarısını zaten bu şekilde oynadığın kupon kolay kolay yatmaz neden çünkü bu oyunu bilen adamsın bi maçtan ortalama kaç gol çıkabileceğini az çok kestirirsin oranlardan da anlaşılır zaten. Yani kendine moral depolamak için kötü geçen günlerde bu şekilde oynayarak kasayı 100 lira yap çek parayı moralin illaki düzelmiş olucak psikolojik olarak rahatlarsın kazanmanın hissiyle. 100 lira çok bi para değil evet ama kazanmanın hissi aynıdır bunu uygula anlıcaksın demek istediğimi zaten. Umarım toparlarsın bir an önce