İlginç bi tesadüf ama Mls ' de ve Nba'de kendime güvenirim ve takip seviyem iyidir
DC United
v Montreal Impact
05.08.2018
Montreal Impact 1 - 1
DC United
Dc United'ın önceki sezonlardada bu takıma karşı pek şansı tutmuyor.Açıkcası Montreal Impact takımıda deplasmanda böyle takımlara karşı mls ligindeki diger takımlara göre daha agresif ve kapalı bir oyun oynamayı tercih ediyor. Aynı zamanda Montreal New York city ile de 1-1 kalmıştı. O yüzden Yine rakip zorlu bir rakip gol yollarında Dc united her ne kadar rooneyle etkili hale gelmiş olsada ben bu maçın misli kuponlarda 3.5 alt Daha düşük tutarlık kuponlarda 2,5 alt bile olabilecegini düşünüyorum
30.09.2018 Toronto FC
v New England
Toronta'da işler istenildigi gibi gitmiyor 5 sezondur Toronto başında olan teknik adam Greg Vanney'in geldigin 5 sezonda ki en kötü sezonunu geçiriyor Toronto'da .Toronto'da ki bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere görede. Vanney'in koltugunun sallanmak üzere oldugunu yazmıştı geçen hafta. Vanney ve futbolcularının ev avantajınıda kullanarak Bu maçı çok farklı bir şekilde kazanacaklarına inanıyorum. New England zaten istikrarsiz bir takım hatta mls'nin en tuhaf takımı desek yeridir ne yapacagı kestirilmeyen bir takım fakat toronto sert ve dinamik oynar evinde . Dc united'in barcelona gibi oynadıgı maçta bile 4-4 yaparak beraberlikle ayrılmasını bilmiştir.. O yüzden Ms 1 Toronto .