Arkadaşlar dün paylaştığım kombine geldi ama kimse dikkate almadı bol şanslar bol kazançlar.
Merhaba arkadaşlar ilk öncelikle konuma hoşgeldiniz ilginiz ve alakanız için teşekkürler.
Fazla lafı uzatmadan maçlara geçiyorum.
İnşallah hepimiz bol şanslı ve kazançlı bir gece geçiririz.
1- OKLAHOMA - NEW ORLEANS
EKSİKLER;
1- D. Granham
2- A. Roberson
ANALİZ: Oklahomanın iç saha performansını çok beğeniyorum her ne kadar yenseler de yenilseler de oyun tarzlarını seviyorum sayı atmakta zorlanmıyorlar girmeyen üçlüklerin, sayıların tamamıyla şanssızlık olduklarını düşünüyorum ve tekrar tekrar söylüyorum Oklahomanın iç saha performansını zevkle takip ediyorum. Ancak bu gece Oklahomanın konuğu olacak New Orleans en önemli rol oyuncusu Anthony Davis'ten yoksun çıkacak. 100 Sayılık bir takım sayısının garanti olarak zaten 40-50 Sayısını Anthony Davis'in kaydettğini hepimiz biliyoruz. Benim tahminim bugün Oklahomanın kazanacağı yönünde ama ben direkt olarak Oklahoma kazanır demeyeceğim de New Orleans takım sayısı bareminin altında kalacağını düşünüyorum.
TAHMİN: NEW ORLENS 113.5 ALT
2- WASHİNGTON - GOLDEN STATE (STEPHEN CURRY)
EKSİKLER;
1- D. Howard
2- J. Wall
3- M. Moriss
ANALİZ: Evvet arkadaşlar Stephen Curry'nin maçı var toplanın ! Bu maç üzerinde pek üzerinde durulmayıp üst denilip geçse de ben Golden State'nin yarattığı harikalardan bahsetmek istiyorum normalde maçlarını uyuyakalmazsam izlerdim ama son zamanlarda uykusuzluktan gözlerim kan çanağına dönse de sırf Stephen Curry'nin performansını izlemek için uykusuz kalıyorum

Son zamanlardaki maçlarda ilk periyottan 80 sayılara ulaştığını görmekteyiz arkadaşlar. BU TAMAMEN BİR BASKETBOL ŞÖLENİDİR arkadaşlar Washington iç sahada kendini ezdirmemek adına defansif oyun anlayışını bırakıp sayı atmaya yönelecektir benim tahminim bu yöndedir.
TAHMİN: İLK YARI 118.5 ÜST
Dün kazanan kupon ektedir.