Beyler size ekran goruntusu de attım. Son kez içinizi rahatlatmak ıcın ilettiğim saatıde soyleyım ben fenerbahce 3.5 üst bekledıgım ıcın macın sonunu beklemeden kuponum kazandı ve saat 23.00 gibi ilettim. Bugunde sabah bakıye duzenlendı. Payfıxle cekım verdım ve hala odenmedı. Bana yalancı dıyenler oldu ss atamadıgım ıcın ama bunun sebebınıde telefonum olmadıgı ıcın dıye belırtmıstım promosyona bahıs alabılmek ıcın telefonu satmıstım. 5 6 kupon yaptım ve baska cozcek yerım olmadıgı ıcın telefonumu satıp oynadım. Pc dende ekran goruntusu alamadıgım ıcın bahane uretıyorum sandılar sonrasında bırı nasıl yapcagımı anlattı ve dedıklerını uygulayıp yaptım. Bebe vs gıbı sacma sapan cumlelerde kuruldu dolandırıcıda denıldı eskı kullanıcı adımı belırtmıstım veya bu kullanıcı adınıda sorgulayın tek bır kısıden 1 tl aldıysam namussuzum. Kımseyle ısım olmadı bu forumda sadece sıtelerın domainlerine bakmak ıcın gırıyorum. İnsanların aklında soru ısaretı kalmasın benım gıbı uykusuz kalmıslardır ıclerı rahatlasın dıye bı yorum yaptık ama yapmamak gerekıyomus iyi günler bol sanslar herkese umarım herkes sorunsuz parasını ceker