Dostum ben büyük oynuyorum ve çekimlerde olursa genelde büyük oluyo. Buradan 5,6 tane söylediğin rakamlarda hiç sorun yaşamıyacağın 5,10K gibi rakamları ödiyebilecek site isimleri verebilirim. Ayrıca yukardaki mesajlarıda okudum o çekimler ufak sayılabilecek çekimler şuan birçok orta ölçekli site bile o rakamları öderler. Eğer 5K ve üzeri yatırım yapıyosan kesinlikle 1xbetten başka sitede oynama. ben son 4,5 günde totalde 80,90 çekmişimdir minumum 30K çekim yapıyorum. daha önce bundan yüksek rakamlarıda sayısız kez çektim. sitede sıfır avantaj var, muhattap yok. 50 100K kaybedersin sana 1 tl vermezler ama para çekiminde kafan rahat eder. eskiden 50K çekimler 1,2 günde yatırıyolardı şimdi payfix ile uzun zamandır 1 saat süren çekim bile yaşamadım. Ama ben büyük oynadığım için yinede kimseye garanti veremem belki bana çekimlerde böyle davranılıyolardır. ama sana kesinlikle büyük girmeyeceğin hatta bu sitede sponsorluk yapan siteleride söyliyebilirim. Gerçi muhtemelen yazınca siler adminler. tüm hepsinin ekran görüntüleri görüşme kayıtlarıda var. Yani o sponsor firma ile problem yaşarsan ne buradan mesaj yazabilirsin ne birine özelden yazabilirsin. o yüzden iyi incele araştır derim.