Önce şu konuyu söyleyeyim.Özille black ozamn kötü değillerdi.Özil,blackın etkinliğine katıldı,bende bikaç kişide v.s şans dönsün diye,özile dedim ki;benim ismim çıkarsa sen al,senin ismin çıkarsa ben alayım.Özilde,abi benim hakkım senin olsun dedi şanssızlık kırılsun diye.Ozaman rapuna lazımdı,bende hakkımı rapuna devrettim.sonuç olarak çekiliş tabiki özile çıktı

özilde hakkım senin abi dedi,bende rapuna devrettim konuştuğumuz gibi.Rapun,blackde engelliymiş sonradan farkedince bunu black bana attı.Konu bundan ibaret.Geri kalan konuda da şunu söyleyeceğim;
@Blackpearl1903 adamdır.Özilide bu yüzden savunurdum.Çok etkinliğe katılır ama dilenmez.Black sayılı etkinliğe katılır ve ASLA dilenmez.Milletin özeline düşüp para diye dilenmez,borç alırsa da zamanında verir.Karalamak için konuşulmasın.Blackin dilendiği veya karaktersizlik yaptığı tek bi konu görürseniz atın,ben burada herkesin içinde özürdilwyeceğim.Konuya vakıf değilim ama anladığım şu ki;değmeyecek insanlar yüzünden,gerçek İNSANLAR kırılıyor.Konulara uzaktan bakmanızı tavsiye edeceğim,3.gözle bakın,ozaman gerçeği görürs0nüz