Amacım asla tartışmak değil.Sakın zıplama.Sonra çocuk gibi ağlıyorsun beni tahrik etti diye.TEKRAR BELİRTEYİM;ADAM GİBİ ADAM YUMRUĞUYLA KONUŞUR,NOKTALARDA KÜFÜRLERİYLE.Bunu yazmamdaki tek amaç;yapmazsan ... sın demiştin ve yapıyorum.İSPATLARIYLA SEN BUSUN.Ha bu arada diğer sefer BİLE BİLE küfredip niye ban yediğinide,azönce mesajlarını okurken anladım.O dönme birinden borç almışsın 20 lira;açık aleni küfrettinki banlanıp gidesin.sonra baktın çakma nickle milleti koparamıyorum,tekrar açtın geldin adamın 20 lirasını verdin.madem borcuna sadıksın o şakma nickle adamı bulup vereydin.sonra geldin bi etkinlik yaptın şimdiki gibi adam toplayayım 2-3 kişi yanında olsun,sonra bidaha banlandın.sonra azönce seni deşifre ettim şimdi yine etkinlk.taktik hep aynı;etkinlik yapapyım paraya tamah eden 3-5 kişi bana sen ağasın,paşasın desin;ifşa olunca millet arkamda dursun.O zamanda dedim şimdide diyorum;sen buraya mahkumsun.SAKIN KÜFRETME SONRA AĞLAMA TAHRİK ETTİ DİYE.sakın ebnim yüzümden ban yeme.Ben ispatıyla bir şey paylaşıyorum.diyeceğin varsa,sabaha kadar her türlü cevabını veririm.ha yoksa da bu;senin hakkında son mesajım.bana millette akıllı olsun.hadi herkese bol şans.