sıte saglamdır deyıldır net yasamadıgım ıcın bısey dıyemıyorum bır sıkayet durumu vardı yatırılan paranın hesaba gecmemesı ve canlı destegınde olumsuz ve boyle bır yatırımın olmadıgı hatta kaba davranması engellemesı gıbı iddia buydu benım anladıgım bırde ortada dekont vardı.halıyle fazla karısık bır durum deyıldı ve bende arkadasa hak verdım.buradada genel ıntıba bır hata oldugu lakın sıtenın bu olayı cozecegı yonundeydı bend e oyle dusunuyordum cunku ıyı reklam olmazdı.hesaba o bakıyeyı yuklerler yada o lımıt kadar bonus verırler olay kapanır dusuncesındeydım..son durum tam bır belırsızlık arkadas hata sıtede deyıl yazıp olayın kapanması bende soru ısaretlerı yarattı.ne sıteden ne admınden bır acıklama yok olayın hatalı tarafı neymıs yanlıs hesabamı yatırılmıs yada nedır ..arkadasta ortada yok belkıde ıyı bır ıkaz yedı oyle demek zorunda kaldı bılemıyorum .belkı bamlandı. soru ısaretlerı ortadan kalkmıs deyıl bence emın olmadan kımsenın gunahını almayalım.zaten herkes ozgur ıstedıgı yerde oynar.burada yapılan paylasımlar enazından fıkır sahıbı olmak adına bende degerlı.herkesın aklı var. olumlu olumsuz her fıkrede saygı duyuyorum almam gekenı alıyorum.onemlı olan hakarete varmasın.herkese ıyı forumlar bugun barı sansın acık oldugu kazanclı bır gun dılerım.