#hababamsınıfı #hababam #kemalsunal #inekşaban #şaban #keşfet #fyp #fypシ #yeşilçam #keşfetteyiz #keşfetbeniöneçıkar #foryou #dizifilmreplikleri #film #filmsa...
www.youtube.com
Finlandiya.. Neden dünyanın en iyi eğitim sistemine sahip biliyor musunuz ? Gelin maddeler halinde sıralayalım..
❱ Çünkü onlarda sınav stresi yok, çünkü sınav yok.
❱ Çünkü onlarda mukayese yok.
❱ Çünkü onlarda dershane ve özel hocalar yok.
❱ Çünkü onlarda eğitim sistemi maksimum 4 saat minimum 2 saat.
❱ Çünkü onlarda okul sistemi değil, ev sistemi var.
❱ Çünkü onlarda sınıfların içerisinde rahat çalışma sistemi var, isteyen veya yorulan sınıflarda bulunan dinlenme kanepelerinde yatabiliyor.
❱ Çünkü onlar öğretmenleri ile birlikte yemek yiyorlar.
❱ Çünkü onlar okul kantininde sadece süt, yumurta, meyve ve et ile besleniyorlar. Ivır zıvır satışından değil bahsetmek, tüketebilmek bile hayal.
❱ Çünkü onlar okullarda çeşitli görevleri üstleniyor,
NPL eğitim sistemi sayesinde öğrencilere verilen görevi başarıyla yerine getiriyorlar.
❱ Çünkü onların eğitim sisteminde temelden itibaren programlama, yazılım ve bilgisayar bilgisi var.
❱ Çünkü onlar hazıra alıştırılmıyor.
Değerli dostlar, bu maddeler daha 150-200 başlık altında daha listelenebilir emin olun. Adamların eğitim sistemini Türkiye’de bilmeyen yok desek yeridir. Fakat harekete geçecek hiçbir şey yapmıyor olmak da ayrı bir komedi ne yazık ki. Kardeşim adamlar başarmış ve nasıl yaptıklarını da göstermiş. Kendi geliştirdiğimiz eğitim yöntemi işe yaramıyorsa, bırak adamların eğitim sistemini al kendinde benimset ve öyle yetiştir.