Keşke gerçek hesabından yazsaydın
@Dizzy17

)verdiğin cevap bu mu?Ben dzysem adiyim,forum kuralları gereği küfür edemiyorum ama sen istediğin gibi dzysen senin...istediğin küfrü et.Ben dzy değilim ama kandırabileceğin salaklardan da değilim.Soru açık;dzy adlı kişi sana yanlışlıkla para gönderdi.Sen hemen alıp kaçtın sonrada gelip bilmiyordum geri atacağım ama şuan yok dedin.10 gün boyunca bugün yarın diye oyaladın.Hep farklı yalan söyledin.Sonra çocuk dayanamayıp hakkında küfür edincede bana hakaret ediyor diye banlattın.O gidincede millete,ya yanlışlıkla para göndermiş onu istiyor diye yalan söyleyip üstünü kapattın.Sen çocuğu 10gün türlü türlü yalanlarla bugün şugün diye oyaladın vermedin parasını.
Senin ne olduğun belli seni geçtimde ya burada totem yapan insanlar.Şu adam dolandırıcı adamın parasını vermemek için 40 takla attı diyoruz,adam cevap veremeyip kaçıyo.Siz sırf 10 lira alabilmek için görmezlikten geliyorsunuz.Kendinize olsa veya bu adamın etkinliğinde olmasanız bu adama neler derdiniz?10 lira için yumun gözlerinizi.
Bunun yanında kimse şu adama demediki yav sen etkinlikten etkinliğe zıplardın,nereden esti bu etkinlik 40 yılın sonunda.Mod olacak ya yarın arkadaş oy topluyor.Ha 10lira verecek ya bu dürüst adam pardon.