Bak guzel kardeşim poker Ahmet iyiniyetli actigina inanıyorum bu başlığı ama. Ben ismi değişmeden onceki eski bir betson üyesi +b10 vip üyesi olarak diyeyim. Üyelikler kişiye özeldir. Sen böyle rumuz şifre toplayıp aynı anda birden girip ip çakışması yaptırır ve site güvenliği açısından bu üyelikleri riske attirirsin kapanır bileti olan oynar şansına sen neden girip oynuyorsun baştan da dedim bak kötü niyetin yoktur ama bunu 4 arkadaş 4 ayrı PC aynı ip den girip poker oynarsa site bunu çakıyor ve tüm üyeler silinir blokelenir kazanc. Transfercard dolandırıcıları var onlarda bets10 Transfercard ini hesap bilgilerini yolla ben poker oynuyorum diyor senin gibi 10 kisiden de alıyor. belki site çaklmıyor birinci de ama yatırıyor parayı da sonra üyelik iptal kart iptal kazançlar da. Böyle kişiler de var. Sen iyiniyetli olabilirsin ama riskli. Site bunu dolandırıcılık olarak algılar senin hesapta kullanıcılarında gider o isimle bir daha bets10dan giremezsin bile. Merdiven altı sitelere benzemez bets10 .
Benden uyarı oynarsan kendi hesabına oyna başkasının hesabını isteme böyle alenen