@ruhsatsizsilah sana son .mesajım bu olayı buyutmek istemiyorum ben konuya kanıtlarıyla herseyimi sundum simdi tekrar 'dan eklemeye gerek yok
Ama bilmeyenler icin kisa bir ozet
Özel oran oyna diye sana 50 tl attım gelirse 300 bana 200 sana veya da 400 bana 100 sana dedim mi dedim sen ne yaptin yok şunun bana borcu var vermedi şöyle oldu böyle oldu diyip ortalıktan kaybolmadin mi ? Yani beni dolandırdin ve ben hiç bir konuda bunu dile getirmedim özelden 1 kaç arkadaşa söylemek disinda dolandırıcı olduğunu kabul ettin ki gelip özür diledin 50 tl olan borcunu 240 tl olarak telefi ettin 2 gun sonrasinda tatilde zorda kaldim yardım et diye mesaj attın ben ne dedim param yok ama 2 tane sitede deneme bonusu çevirdim 25 tl bulursan 75 olarak doneyim dedim. Sende bulamadin o gün para bende bulamadim ertesi gün tekrar yazdin sonraki gün tekrar e aradan 3 gün gecmis tatilde zorda olan adam 50 tl yi 3 günde bulamaz mi hicmi esin dostun akraban yok bunun üzerine sana kumar için para vermem diyip engelledim wp den sen ne yaptın anama bacima küfür ettin.
Şimdi bu olayda tek bir suçum olmadığı halde dolandirilan benim küfür edilen benim haklı olan sensin öylemi ŞÖHRET CAN KOLSUZ ( nami değer dolandırıcı) ,
@Cağ Kebap sen beni tanimassin ben seni tanimam ama savunduğun kişi bu işte bu sadece benim basima gelenler eğer silinmeseydi konu bu karaktersiz hakkında daha neler çıktı ortaya görmen lazim