Hocam bakın ben burada kimseye karşı aşağılayıcı, hor görücü ya da küçük davranıcı bir şekilde davranmadım. Hepinizin yaşı belli ve en küçüğünüz 18 yaşında. Konu açarken siz konuyu aratmadan 100 defa bir konu açarsanız bu bizim uyarı yapmamızı gerektirir. Ben buraya geldiğim günden itibaren mobil ödeme hakkında 100'lerece konu konu gördüm. 100'lerce kişi de konuşuyordu konular hakkında.
Sizin konunuza yazdığım cümle de şu '' Bu mobil ödeme konusu 100 defa açmak zorunda mısınız ? Sağ tarafta arama bölümü var 100 lerce bu konu hakkında soru sorulmuş zaten. '' şeklindeydi. Ben burada aşağılama gibi bir şey görmüyorum.
Arama bölümüne '' mobil ödeme '' yazıldığında tam tamına 10 sayfa yazı çıkıyor. Her defasında aynı konular konuşuyor.
Ben bu tarz konuları uzatmam.
Ban yemek konusunda ise biz burada kimseye gereksiz yere ban atmayız. Herkes fikirlerini söylemekte özgürdür. Forum kuralları dışında bir şey yapılmadığı sürece kimse forumdan uzaklaştırılmaz.
Neyse konuyu fazla uzatmıyorum. Zaten 2-3 gün sonra modluğu bırakacağım. Umarım herkes için hayırlısı olur.