Yani gerçekten yazıklar olsun başka bişey demiyorum 25 tl bonus veriliyordu siteden 25 tl için dünyanın küfürünü yedim ben isteseydim çoklu üyelikle çevremdeki insanları üye yapar kazancı Papara ile çekerdim ben burda paylaştım belli birkaç kardeşimiz çekim yapar borç öder sigara alır ne bileyim ihtiyacını giderirdi amacım buradaki birkaç kişiye faydam olsun ama bazı insanlar gerçekten iyi niyeti suistimal ediyor bana 89 mesaj geldi tek tek isimleri not aldım kimseyi es geçmedim çekiliş yaptım kısmeti olanlara çıktı küfür etmenize gerek yoktu ben ilk yazanım beni niye almadın sonra küfür ne yapayım bunca kişi arasından ilk yazanı son yazanı nasıl ayırt edeyim yani küfür etmeye değermi belki o bonusu alsan anında kaybedeceksin küfür etmeye gerek yok seçilen arkadaşların bonusu eklenecek rahat olabilirler maximum 2500 tl çekim çevrim şartı yok bonuslar en geç sabaha eklenecek benim elimden gelen bişey yok kulanıcı adlarını ilettim sitede güncellleme var ama rahat olun bonus eklenecek hatta bir kişiye eklendi bulut123 buraya yazarsa memnun olurum güven açısından