Cevaplar için Allah razı olsun öncelikle. Ben bu oyunu 7 8 senedir oynarım daha reşit değilken iddaa ile başlamıştım. Ben bugüne kadar bu kadar kaybettiğimi hiç bilmem. Ve asıl problemin acelecilik olduğunu çok iyi biliyorum. Ama ihtiyaç olunca da mecburen acele ediyoruz haliyle acil ödemelerim olmasa inanın 1 ay bile ara veririm yeterki şu stresten kurtulayım. İhtiyacım olduğu için kafamda olan günlük 2 oranlı 1 kupona kasanın 3 te 1 ini basarak strateji yaparak oynama fikrimi bile hayata geçiremiyorum. Aslında oyun sistemim bu günlük 1 kupon yapayım gelirse gelir gelmezse gelmez yarınki maçları beklerim. İstediğim oyun bu ama ihtiyaçtan dolayı yapamıyorum böyle de soyuluyorum. Problem tamamen bu yani şanssızlık ta cabası cuma günü ard arda bir maça 1-0 ken dk 85 te kg giriyorum 100 tl ye 800 küsur alıcam 90+3 te dep penaltı oluyor adam penaltıyı kaçırıyor. Ve maç 1-0 bitiyor. Hemen ardından israilde bir maça 0-1 ken kg giriyorum dk 70 lerde 100 e 400 küsur alıcam 85 te 1-1 oluyor gol iptal ediliyor. Ve maç 0-1 bitiyor. Bunlar sadece bir kaç örnekti durum bu şekilde yani