Her ayağı detaylı olarak inceledim
1.ayak: 7 numara tumbulyalaz çok fazla güveniyorum ve kazanmasını bekliyorum tek tercih edilebilir ,iki rakip tutuyorum ilki yine çok cazip olan 1 altınbay ve yarışın favorisi olric
2.ayak:vasat atlar ama ben uzun suredir takip ettiğim 1 numara kartal kızı ilk at olarak tutuyorum daha sonra 5 numara melihefe bu iki at yeterli olabilir ,riske girmek istemeyen 2 keleshan,3 ergene rüzgarı,5 aktuğ ,bu 5 at tamamen kapatır bu kosuyu.
3.ayak :4-5 kapalı başka hiçbir ata gerek yok
4.ayak:ilk atım 5 numara lobo negro kazanmasını bekliyorum bu at gelmezse acikcasi kim gelse sasirmam,neyzene guvenmeyin siralamam 5-3-4-2/6-1
5.ayak:önde bomboş kalacak olan 7 numara Cheri Cheri lady beyaz bayrak ayna yapabilir ,aradan etkilenirse yarış gören kalite 6 numara run and win,çok formda olan 5 numara pendragon,yarış suratlenirse 4 numara uludaz,yarış gören kalite at 2 numara kreacher ve son olarak 1 impulsive
6.ayak: kesinlikle ilk atım 8 numara sonemir kaç yarıştır takip ediyorum kilo çok uygun mesafe çok iyi ve harika bir jokey biniyor sonunda kazanmasını bekliyorum,rakipleri 9 acarturk ,4 Sinanlı bence bu 3 at kafi ,ama geniş kuponlarda 2-1 e de yer verilmeli
Şablonum
7//////1-5
1-6//2-5-3
4-5
5-3-4-2///6-1
7-6-5-4/2-1
8/9-4//2-1