ABİ YEMİN EDİYORUM SİTE YALAN SÖYLÜYOR BEN TEK ORAYA YATIRIM YAPTİM VALLAHİ BİLLAHİ BAK ZOR DURUMDA KALDİM BEN NAPACAM ŞİMDİ
BAK BEN ASKER ADAMIM 05338311793 BU BENİM WATSAP NUMARAM BURDAN BANA YAZARSİN BEN SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BEN SON HARCLİK PARAMİ YATİRDİM AZİCİK EGER KALBİN VARSA BANA YAZ BEN YEMİN EDİYORUM YALAN KONUSMUYORUM ABİ SANA SİTE YALAN SÖYLÜYOR BEN BİR ÜMİT YATİRDİM ADAMLAR PARAMI ÇALDI BARİ SEN BUNU TELAFİ ET ÇÜNKÜ SENİN PAYLAŞTIĞIN SİTEYİ GÖRDÜM YOLLADIM PARAYİ BAKİYEYE GEÇMEDİ USTUNE SİTE YALAN ATTİ BU SİTE HİRSİZDİR ABİ BAK TEK KURUS PARAM YOK KELİME OYUNU BANA YAPMA COLUGUN ÇOCUĞUN VARSA İNAN BAK COK AYİP BİRAZ KRALSAN WATSAPTAN YAZARSİN ADAM GİBİ KONUSURUZ HE BEN MİLLETİN ONUNDE HAVALİ KONUSURUM DİYORSAN ORASİNİ BİLEMEM HAKKİMİ HELAL ETMEM O PARAYI DA ALLAH SENİN GOZYASLARİNLA ÇIKARSIN ŞEKLİNDE BEDDUA EDER YOK OLURUM KARSİNDAN AMA BANA 500₺ YOLLAR AL KARDESİM BEN KİMSENİN HAKKİNİ YEMEM BİZ OYLE ADAM DEİLİZ SİTELERİN COGU ZATEN SEREFSİZ BEN ASKER HALİMLE YALANMİ KONUSCAM NEDEN ONAYLİ DEKONTU ATAYİM ADAM GİBİ YATİRDİK PARAMİ ÇALDILAR BAK BU İŞİN ÖBÜR DUNYASİ VAR AZİCİK ADAMSAN AZİCİK KRALSAN AZİCİK KALBİN VARSA BANA WATSAPTAN YAZARSİN İBANİMİ ATARİM YOLLARSİN TESEKKURUMU EDER HAKKİMİ HELAL EDER YOLUN ACİK OLSUN ABİ DERİM BURDANDA OZURUMU DİLERİM USLUBUM İCİN AMA TELAFİ ETMEZSEN EMİN OL DUNYA MALİ DUNYADA KALİR AMA BİR AH VARYA COCUGUNDAN CİKAR BOSUNA YAPTİRTMA ARTİSLİGE GEREK YOK KOCA ADAMİZ BENİM YALANLA İSİM YOK ANLAMİYORMUSUN ABİ YOK PARAM YOK YEMİN EDİYORUM YALANİMDA YOK SİTE YALANCİ YEMİN EDİYORUM YALANCI BANA WATSAPTAN YAZ ULAS YOKSA DEDİGİM GİBİDİR ALLAHA EMANET OL
Güzel Kardeşim !
Burada sana diyecek söz var ama DEĞERLİ arkadaşlarım benden önce zaten söylemişler SAĞOLSUNLAR.
1- Asker yalan söylemez mi
Valla kime sorsan bunu % 99 söyler der
2- Sana whatsapp dan gizli saklı yazmama gerek yok burada herkesin GÖREBİLECEĞİ şekilde açık net cevap veriyorum
Herkesin sabrını zorluyorsun üslubunla bunuda bil yani !
3- Keşke abi durumum yok deseydin açıkca hepimiz sana 50-100 atardık ama bu şekilde değil sana para günahımı bile vermem
4- Burada ARTİSTLİK kim yapar kim yapmaz bilmem ama bu iş benden geçeli 20 sene oldu hahahahahhaaa gençlere bıraktık bu işi
5- Eğer düzgün bir üslup ile siteye derdini anlatsan site 500 tl ye çökecek site değil.İlla bir çözüm olurdu ama sanırım sen hayt huyt yaptın onlarda çok ilgilenmedi
Bu gibi durumlarda 2 şık var birincisi sahte ( onaylı dekontu yedirme ) ikincisi ve düşük ihtimalli olan sitenin paraya çökmesi
son ihtimal ise GÜNCEL OLMAYAN hesaba yatırım yapmışsındır !
Sitede yatırım sayfanıza girmeden daha önce o siteye havale yaptıysanız ve yine o hesaba yatırım yaparsanız hesap güncel olmayabilir bu durumdada sitenin suçu olmaz
Şu an en dandik site bile 500 tl için bu işlere girmez
Senin işlemlerde bir hatan var gibi
Burası enayi avlayacak bir yer değil kardeşim
KONUYU DAHA FAZLA BU ŞEKİLDE GEREKSİZ MEŞGUL EDECEKSEN YADA EDERSEN KUSURA BAKMA KONUDAN UZAKLAŞTIRILACAKSIN HABERİN OLSUN ! @Yarsuvat
Kendine dikkat et ve iyi bak kardeşim.