Bugün bülten zayıf odaklanmam daha bir kolay oluyor. Çok maç olunca hangisine oynayacağımızı şaşırdık. Malesef birçok acı tekten kuponlarım sayesinde bütçem şimdilik bayağı bir vizyonsuz

Bugün oynamayacağım analizlerimi o yüzden gelme ihtamalini buna güvenerek %90 belirliyorum

Hadi maçlara geçelim.
1.)Eibar-S.Gijon 20.30 2,5 üst
Gijon evinde 2-0 avantaj ile eibara konuk olmuş durumda. Gol seyri yüksek bir maç beklesem de her an herşey olabilir vites küçültmek isteyen 1,5 üst veya maçın gidişatını takip ederek güzel bir orandan ıy0,5 üst temizinden geleceğini düşünüyorum.
2.)Huesca-A.Bilbao 20.30 1,5 üst
Bilbao ilk maçtan turu garantilemiş durumda. Huesca 4 gol atması gerekir. İmkansız gibi görünse de bu gözler neler gördü neler

risk almıyorum. Daha fazla ama illa risk almak isteyenler Bilbaoya güvenip Ms2 verebilir. Hiçbir takım mücadeleyi bırakmaz...
3.)Fenerbahçe-Giresunspor 20.30 2,5 üst
Ben bu takımı hiç sevmiyorum. Beni bile kanser etmişken taraftarı nasıl olmuştur kim bilir. Neyse daha fazla yaranıza tuz basmadan tatmin edici bir diğer oran 3,5 üst değerlendirmek isteyenler buyursun
Kendinizi üzmeyecek,gelirse çıldırmayacak,yatarsa sövmeyeceğiniz kuponlar yapmanız dileğiyle