iyi tamam koçum böyle devam et .
merhaba ilk once benm amacim site kotulemek degildir fazla cok sitedende oynamam betasus 1.ci sitem betmoris 2.sitemdir 3.su ise trendbet olucakti ama olmadi smdi sen o siteyi korurusun neden cunki her turlu islemlerin ihizlica yaparlar hizlica yollarlar cunki senin isin goruldugu icin kotu oldugunu dusunmezsin ornegin bende betasusun oyle bi site oldugunu dusunmem ama baska adamin hakkini yiyorsada onada hak veririm
2.olaya gldirsek yukarda bi arkadasin hssbi kapatilmis ve ona laf etmissin
bence erken laf etme ben ayin 5 i ile 9 arasi 1585 YATİRİM yptm 1500 cekim yptim 4 gun sonunda kayip bonusu istedm vermediler 85 tl artida oldugumu ilettim 85 tl ye kayip bonusu eklenmiyor dediler baglilik bonuus istedm vermediker bak sorin vermemeleri degil soruyu soruyorum 10 snye icinde hakkiniz yktur diyor bildigin sordukdan 10 snye sonra nerden bakiyor nerden goruyor saskinlikla bakakalim
2.kez canli destege bglandim konusmalarin hepsi var uslubumu bozmadim kufur etmedm hakaret etmedm guzel bi dille kayip bonusumu istoyorim bakin 85 tl fazlam var dedm siz 2 gun once 14.7 tl bonus almissiniz bize almadik diyorsunuz sizin hesabinizi hemen smdi kspatiyorum bidaha bize yazamayacaksiniz dedi beni engelledi
dicegim o ki site cekimi hizli olabilir evet banada cok hizli yolladilar evet
ee sonrasjnda?? hicbir ihtamda bulunmamama ragmen benim hessbi 1 dkda kilitlediler
usulsuzluk yok
tehtit yok
kufur yok
hakaret yok
??? smdi senin o cok iyi dddigin site neden beni engelledi??? butun konusmalarida arabilirim neden haksiz yere hesabimi kapadi bi dusun bakalim??? yani dicegim o ki siz iyi seyler yasiyorsunuz diye insanlar kotu bisey yasayamaz diye dusunmeyin her sitenin herkese ayni yaklasmasi beklenemez...