Sabahin 7 sinde beni strese soktun bunun için tesekkur ederim,
Psikoloji stajini başka yerde yapmayi deneyip,buradaki insanları daha da kotu hissettirmesen,
Farkindalik yaratmak istiyorsun ama dikkat cektigin noktaların farkında olmayan 1 kişi bile yoktur burada,maksadini anlamis değilim ne bekliyorsun biraz konuşacak yazilar paylasacaksin zamanla herkes aydınlanmaya baslicak ve uykumuzdan uyanip elimize oltalar alip galatadan balik mi ,tutucaz gece yatmadan önce kitaplar okuyup sabah ailelerimizle kahvalti yapariz yada müzik dinleyip kiz arkasimizla sinemaya gideriz !
Sen kimsin ya ?
Sen psikoloji yerine yemek kitabi okumussun,
Buradaki herkes senin dediklerini yapiyor forumdaki insanların mesleklerini yasantilarini okullarini aile ve sosyal ilişkilerini meşgalelerini arkadaş çevrelerini günlerini haftalarini nasil geçirdiklerini biliyormusun nasil bir yolda gittiklerini bilmeden kime hangi yolu gosteriyorsun
Tedaviden önce gelen tanı'dır yani tanıma tanımak...hastayı hastalığı ne olduğunu
Burada ki kimse milyonarin peşinde değil
Kirasini kiyafetini faturasini gezinti parasini cikarmanin peşinde kimse eroinmanlar gibi evinde ki televizyonu satip anasini tokatlayip para yatirmiyor herkes yolunda burada kardeş sende kendi yolunda ol rahatina bak yani sen kendi yolunu bil iyiyi kötüyü güzeli çirkini ayiracak kafa var herkeste kimseye kendini kotu hissettirip bilmislik yapmanin alemi yok,zannedersem okudugun psikoloji yapiciliktan yanaydi ancak sen yapici değil yikicisin hatta kitap okuyun dicek kadar kirici kaç bin kişilik forumda öyle adamlar cikarki sen sayflarinda nokta bile olamayiverirsin sasirirsin yani kimseyi incitme burda ne sen çok akillisin nede buradaki adamlar çok salak sen yazmak yerine biraz daha oku kimseye faydan olmaz bu şekilde mesela bende sana bi bagimliliktan kurtulma yolunu gosterebilirim
Elindeki telefonu birak
Ona verdiğin paraya yazik
Daha çok vakit geçir cevrenle
Kendinle daha fazla ilgilen
Spora başla
Kitap oku
Basini telefondan kaldir
Sinemaya git
Bi iş bul çalis
Bunların hepsini sana seni tanimadan söyledim ve soylediklerimin hepsi doğru akla yatkin mantikli aksi soylenmicek şeylerdi senin soylediklerinle uyusuyor degilmi ama ben seni hic tanimiyorum belki de sen bunların hepsini yapiyorsun elinden telefonu düşürmeden belki de sen boyle mutlusundur kulaginin dibinde ki beynini kanser eden cep telefonu radyasyon frekanslariyla pekte sallamiyosundur zararli frekansları hastaligi goze alarak konuşup elinden dusurmuyosundur belki de çok takilmiyorsun telefona ama ben sana yol gosteriyorum ..
Rahatina bak kardeş rahatina bak