Bu siteye carsamba gunu yatirim yaptim,yatirimdan once sordum jeton cekim aktif mi evet aktif dendi birkac saat sonra cekim verdik red, neden red jetonda sorun var yarin duzelicek bende whatsapp musteri temsilcimle gorustum sorunun yarin duzelecegini duzelmezse atm ile gonderim yapacaklarini belirttiler tamam dedim bende.Dün baglaniyorum chate jeton sistemi duzelmemis atm konusunda yardimci olmadilar papara ile talep verin 10 dk da gonderelim dediler.Bende papara kullanmiyorum kapattirmistim hesabi baktim bunlar gondermicek yalvar yakar aradim actirdim.Bu arada whatsapp temsilcime gun boyu yaziyorum cevap vermiyor ,canli destege yazdim bende bana geri donus yapabilir mi ya da call center arayabilir mi diye gun boyu farkli saat dilimlerinde en az 10 kere baglanmisimdir hepsinde size donus yapilacak vs vs bir Allahin kulu ne whatsapptan ne de aramayla donus yapmadi.Her neyse ben paparayla cekim verdim 10 dk diyorlardi ya bi 15 dk oldu cekim gelmeyince yazdim canli yardima 15 dk icinde hesabinizda dedi ve yaklasik 6 saat oldu gelen giden yok,neden yazdim cekimim henuz kont asamasindaymis yarin sabah uyandigimda para hesabimda olurmus tabi iskillendim bende sinirlendim vs vs siz uyuyun uyandiginizda hesabinizda dedi neyse uyudum ben uyku tutmuyor ama bi yarim saat sonra hesaba baktim cekim red hani dedim sabah hesabimdaydi efendim papara hesaplarimizda sorun oldu yarin sabah cekim verin odemenizi yapicaz ben kopurdum tabi biraz herneyse gizli sekmeden baglandim farkli bir isimle yazdim papara hesabinizi alabilir miyim tak atti ,peki 3 saat sonrw cekim yapabilir miyim sabah 5 sularinda evet efendim yapabilirsiniz tak kapattim chati kendim baglandim hani aktif degildi vs vs canlidaki arkadas hemen aktif degil efendim vs vs gecistirdi neyse sabah kalktim cekim veriyorum dedim hala guncelleme suruyor aksam duzelcek dediler.Bunlar odeme yapmayacak belli oldu tutar 1830 lira kaybederken 7/24 yazan musteri temsilcisi kayip bugun 3 tane odemem var 2 gundur ne yedigimi ne ictigimi anladim asagida da yukarda bahsettigim olaylarin ekran kayitlari