Cümleten s.a ben aşağı yukarı 2aydir forumu takip ederim gereksiz konulara yorum falan yapmam ama gözümün takıldığı bişey var burdan arkadaslarimiz iyi niyetiyle kupon gelirse vs başka sebeplerden ihtiyacı olanlara para vereceğini soyluyo.oncelikle ihtiyacı olanın bu forumda bı işi olmaz kardeşim.kimseye şu sebepten bana gönder bu sebepten bana gönder dememesi gerekiyor .çok ihtiyacı olan gitsin çalışsın herkes gibi .insanların burda dinlenmesine gerek yok.ara gönderecek arkadaslarda ihtiyacı olan yazsın kelimesi yerine nereye yolliucaksa yorumdan kura cekecem herkez adresini yazsın demesi daha doğru olmazmi.dikkat ediyorum hep forumun kalitesinin düştüğünden bahsedenler bu kalitesizliği yaratan arkadaşlarımız.bu tür davranışları kesmek kaliteyi düzeyi daha yukarı çıkarmaz mi.ne insanları dilenci aciz gibi konusturalim nede konusmalarini sagliycak saçma sapan ihtiyacı olan a gönderecem gibi söylemlerde bulunalım .yine söylüyorum ihtiyacı olanın burda işi yok.bi bonus arastirmayalim kovalamayalim demek değil .yorum yapan edebiyle yorum yapsın.niyetim kimseye saygısızlık değil.hepinize bol şans