dün yaklaşık 10 km yolu hem bu maçın hem de italya portekiz maçının kartı için yürüdüm çok az bir miktarı atmden paparaya aktardım gaza gelip dünden yarısını kaybettim bugün bürom betzeplin açar kart bahsini diye beklerken açmayacaklarını fark edip diger bürolara bakmaya başladım. tempoda 4.5 kart üst 2.20 orandı 2 saat önce şimdi 1.67ye düşmüş. bahsettigim maç sirbistan ve karadag arasındaki maç. iki ülke 10 seneden kısa bir süre önce ayrılmış öncesinde sirbistan karadag adıyla bir devlet görünümündeydiler. pek aralarında bir tatsızlık çatışma çıkmamış bugüne kadar fakat aynı gruba oraların havasının suyunun nasıl oldugunu bile bile neden vermiler orası da ayrı soru. ilk maçta 35 faul 5 kart çıkmış yani faule göre az kart. bu seferki maçta hakem bir ispanyol sanırım tetikçi olarak atamışlar, zira o kadar grup varken yılların sirbistanıyla dün kurulmuş karadagı aynı gruba vermelerinde başka bir mantıklı açıklama olamaz.
ben 1.67yi degersiz gördüm ama atıyorum 500 liram falan olsa acımadan atarım sırbistan farkında anca gelmeyebilir onun içinde 3 farklı falan kazanırı alırım. genelde fazla tahminde bulunmam oynamadıgım maçı da asla paylaşmamda burda elimde olmayan sebeplerden dolayı oynayamadıgım için açtım. ha canlıda olursa ben de betzeplinden bir şeyler kaparım umarım açarlar genelde lig cye açmıyorlar.