Selamın aleyküm. Bugün trafikte başıma bi olay geldi. Şirket Aracım ile yolumdagiderken önüme bir motor çıktı önümde gidiyor muydu kenardan mı çıktı orayı pek hatırlamıyorum. Ben motora yaklaşınca biraz önüme kırar gibi oldu muhtemelen denge kaybı yaşadı . Bende öyle yaptığını görünce kornaya uzun basıp sola kırdım şeritimden biraz çıkmış bulundum . Ben kornaya basınca bu sinirlendi küfür hakaret etti bende hızımı yavaşlayınca bu direksiyon akibiyetini kaybedip motordan düştü . Düştüğü gibi motoru yere fırlatıp benim arabana koşup arabama saldırdı kaskı ile camıma vurdu . Sağ kapı camına vurdu ben sol taraftayım. Camım da yarın açıktı camıma tutunup saldırdı bana bende saldırınca gaza bastım bana bırakmadın diye düşmüş yere . Asla ama asla ona araba ile temas halinde bulunmadım ne hakaret ne küfür saldırmaya çalışınca bende kaçtım . Gitmiş beni jandarmaya şikayet etmiş, komutan beni aradı hakkında şikayet var gel ifade ver . Şikayetçi yaralanmış gitmiş hastaneden rapor almış . Komutan benim ifademi de aldı , fakat ben sordum benle aynı ifadeyi mi verdi dedim hayır başka ifade verdi dedi . Bundan birşey çıkarmı dedim ikinizde olay yerinden ayrılmışsınız ikiniz de suçlusunuz dedi .