2 saatlık uykuyla duruyorum o kadar uykum olmasına rağmen uyuyamadım uyku duzenı denen bırsey kalmadı 30 dk once yatağa uyumak ıcın yattıgımda eskı anılarım ve boyle kumar ıle nereye kadar gideceğim, yarın ailem de yanımda olmayacağını dusunerek bir çok şeyi kafama taktım galıba istanbuldan tekırdağa taşındık yaklasık 2 sene once ıstanbulda gece yıne cıkardık arkdaslarla pes vs atardık burda artık sosyal hayyattan kopar vazıyete geldım evden cıktıgım yok telefonuma bahıs sıtelerı harıcınde mesaj gelmez oldu canım bırseye skıldığında dısarı cıkıp bır kısıyle bıle dert yanacagım kımsem kalmadı acıkcası artık hayattan tat alamıyor ınsan bır sure sonra burda bır cok kısı ıle henuz yuzyuze gorusmesek bırbırmızı bu forum aracılıgı ıle tanıssak bıle gunumun bırcogunu burda geçiriyorum dıyebılırım ne blıyım gece gece ıcımı bosaltmak ıstedım umarım herşey bırgun yoluna gırer de herkez ıcın mutlu bır hayat olur tek temennımız bu belkı ıcımdekılerı buraya dokemesemde bıraz olsun rahatlamama yardımcı oldu hepeımız ıcın hakkımızda hayırlısı