nightwin sitesi % 100 Dolandırıcıdır !
Değerli Arkadaşilar kolay kolay şikayet konusu açmam !
Tanıyanlar bilir Tanımayanlar içinde bu gibi sitelere neden yatırım yaparsın ? Gibi yorumlar olacaktır .
Evet bende bu gibi siteleri KAZANDIRAN BONUS konumuzda RİSKLİ olarak ara ara paylaşırım ve uyarırım
Bonusu paylaşmadan özellikle kendim yatırım yapar riski alır sonra o bonusu paylaşmaya gayret ederim.
Bu site bonusunuda alıp denedim zaten az çok hissetmiştim ama yeni siteler ilk başlarda 1 k gibi rakamlara kadar genelde ödüyor diye hadi bakalım dedim.
Bu ve buna benzer Merdiven altı siteleri ödeme yapmadığında genelde paylaşmam bonus konumuzda arkadaşları uyarırım ! Güler geçeriz.
Konu açma nedenim ise sitenin % 100 ART NİYETLİ oluşu ve DOLANDIRMA gayesinde olmasıdır.
Canlı destek görüşmelerinde küfür edilmesine bende hep karşı çıkarım ! Özellikle arkadaşlara burada çalışanlarında insan olduğunu hatırlatırım.
FAKAT ART NİYETLİ SİTE ÇALIŞANINIDA ANLARIM
Görüşmede küfür etmediğim halde bilgi almaya çalıştığım halde ısrarlarıma karşılık İP BAN atması AŞIRI ART NİYETİN birincisiydi !
Gelelim asıl konuya !
* 300 TL yatırım karşılığında % 100 Pragmatic slot bonusu aldım
- Yatırım yapmadan özellikle çevrimi sordum 300 tl yatırım 300 bonus fs toplam 600x5 katı > 3,000 tl çevrim yapmanız gerek dedi.
Ve çevrimi yaptım 3,016 tl
Kasa 1 k > çekim verdim > red > neden ? 923 tl çevriminiz var !
Canlıda bilgi almak imkansız az bir şey ısrar edersen banlıyor
Chatden atarsın anlarım ama anında banlamak !!!!!
Tüm detaylar siteyi haksız yere karalama yapmadığımı göstermek içindir ! Hiç bir siteye haksız ve gerekli dökümanlar olmadan iftira atılmasına da karşıyımdır !
Şikayet konuları olabildiğince detaylı olmalı ve görsel eklenmelidir bence !
Çevrim :